ΗΠΑ: Φοιτητής σταμάτησε να βοηθήσει γυναίκα στον δρόμο και εκείνη τον δολοφόνησε

ΗΠΑ: Φοιτητής σταμάτησε να βοηθήσει γυναίκα στον δρόμο και εκείνη τον δολοφόνησε
Φωτογραφία Αρχείου Getty Images/iStockphoto

Ένας 22χρονος φοιτητής στην Αλαμπάμα σταμάτησε στον δρόμο για να βοηθήσει γυναίκα που του έκανε σήμα. Η ίδια έβγαλε όπλο και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, με θύμα τον νεαρό.

Ένας 22χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του σε εθνικό δρυμό στην Αλαμπάμα όταν πυροβολήθηκε θανάσιμα από μια γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι αντιμετωπίζει βλάβη με το αυτοκίνητό της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άνταμ και η σύντροφός του, Μικαέλα, και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, κινούνταν οδικώς στο Εθνικό Πάρκο της Ταλαντέγκα, περίπου 80 μίλια ανατολικά του Μπέρμιχαμ το πρωί της 14ης Αυγούστου, όταν μια γυναίκα τους έκανε σήμα για να σταματήσουν, λέγοντάς τους ότι το αυτοκίνητό της δεν παίρνει μπροστά.

Όπως μεταδίδουν οι New York Times, όταν οι δύο νεαροί σταμάτησαν, η γυναίκα έβγαλε όπλο και ανάγκασε τους φοιτητές να περπατήσουν προς το δάσος.

Όταν ο φοιτητής έβγαλε το δικό του όπλο, θύτης και θύμα αντάλλαξαν πυρά, με τον 22χρονο να χάνει τη ζωή του. Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται με τραύματα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, απαγωγή και ληστεία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα