Φρίκη! Βίαζαν τη σύντροφό του και εκείνος δεν έκανε τίποτα

A police car parks near a bus stop in La Valentine district after a van rammed into two bus stops in the French port city of Marseille, southern France, Monday Aug.21, 2017. At least one person was killed. (AP Photo/Claude Paris)
A police car parks near a bus stop in La Valentine district after a van rammed into two bus stops in the French port city of Marseille, southern France, Monday Aug.21, 2017. At least one person was killed. (AP Photo/Claude Paris) AP

Σοκάρει ο βιασμός γυναίκας στη Μπορντό της Γαλλίας το βράδυ του Σαββάτου από τρεις άνδρες. Ο σύντροφός της που ήταν παρών, επέλεξε να παραμείνει θεατής στο αποτρόπαιο θέαμα

Η σαββατιάτικη έξοδος μετατράπηκε σε αδιανόητο εφιάλτη για νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού τριών ανδρών στη Μπορντό της Γαλλίας. Όσο οι ασυνείδητοι ασελγούσαν στην ανήμπορη κοπέλα, ο σύντροφός της παρέμενε απαθής στη θέα των δραστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το διαδικτυακό site 20minutes.fr, στις τέσσερις τα ξημερώματα Κυριακής το ζευγάρι επέστρεφε από τη νυχτερινή του έξοδο, όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις άνδρες ρουμανικής καταγωγής. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το ζευγάρι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραμένει άγνωστο σε τι ακριβώς "στάση" τους εντόπισαν οι δράστες. Σε κάθε περίπτωση, οι τρεις Ρουμάνοι, επίσης μεθυσμένοι, άρπαξαν την άτυχη γυναίκα και τη βίασαν διαδοχικά μπροστά στα μάτια του συντρόφου της που δεν αντέδρασε, ούτε έκανε οποιαδήποτε κίνηση για να τους αποτρέψει.

Δυνάμεις της αστυνομίας που περιπολούσαν στην περιοχή προχώρησαν στην προσαγωγή και των τεσσάρων ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου, που προσήχθη με την κατηγορία της μη-βοήθειας σε άτομο που βρισκόταν σε κίνδυνο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο άνδρας αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

AP Photo/Claude Paris

SHARE:

24Media Network