Γιατί δίχασε την κοινή γνώμη η Κέιτ Μίντλετον με το φόρεμά της στα BAFTA

Γιατί δίχασε την κοινή γνώμη η Κέιτ Μίντλετον με το φόρεμά της στα BAFTA
Britain's Kate, the Duchess of Cambridge, centre, and William, Duke of Cambridge, right, arrive with Chief Executive of BAFTA Amanda Berry at the BAFTA Awards 2018 in London, Sunday, Feb. 18, 2018. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) AP

Τι φόρεσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ και τι ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο που δεν θέλησε ή φοβήθηκε να σπάσει

Το κίνημα Time’s Up για τη σεξουαλική παρενόχληση στον κινηματογράφο κυριάρχησε και στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων BAFTA όπου οι σταρ σε ένδειξη συμπαράστασης επέλεξαν μαύρα ρούχα, όπως έγινε και στις Χρυσές Σφαίρες. Στην τελετή παρέστη και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ η οποία όμως αν και αγαπημένη του συστήματος τα τελευταία χρόνια, από χθες έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Ο λόγος είναι ότι η εγκυμονούσα Κέιτ, που πολλοί περίμεναν και ήλπιζαν να κάνει την υπέρβαση και να δείξει ότι βρίσκεται στα χνάρια της Νταϊάνα, φορώντας κι αυτή μαύρα, τελικά δεν το έκανε.

Η Κέιτ εμφανίστηκε με μακριά πράσινη τουαλέτα, με μια μαύρη ζώνη όμως κάτω απ’ το στήθος, μαύρες γόβες και κρατώντας ένα μαύρο τσαντάκι, λεπτομέρειες που πολλοί θεώρησαν ότι η δούκισσα επέλεξε για να κλείσει με αυτόν τον τρόπο το μάτι υπέρ του κινήματος Time’s up.

Για να φορέσει μαύρο όμως η Κέιτ θα έπρεπε να σπάσει το πρωτόκολλο, εξηγούν κάποια βρετανικά μέσα. Κι αυτό γιατί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν μαύρα μόνο όταν έχουν πένθος ενώ γενικά δεν επιτρέπεται να κάνουν πολιτικές τοποθετήσεις. Απ’ την άλλη κάποιοι αναφέρουν ότι είναι πιθανό η επιλογή ρούχου για την 7μηνών έγκυο δούκισσα να έγινε πριν την πρόσκληση για μαύρη ένδυση στα φετινά Bafta, που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα