Γιόρτασαν με ναζιστικούς χαιρετισμούς την εκλογή του Τραμπ

Γιόρτασαν με ναζιστικούς χαιρετισμούς την εκλογή του Τραμπ

"Hail Trump, hail our people, hail victory!" είπε ο ακροδεξιός ομιλητής με το κοινό να χαιρετά ναζιστικά δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο των φανατικών οπαδών του νέου προέδρου των ΗΠΑ (Video)

"Χαίρε Τραμπ, χαίρε νίκη" είπε ο Richard B. Spencer, χαιρετίζοντας τους περισσότερους από 200 συμμετέχοντες στο ετήσιο συνέδριο του Ινστιτούτου Εθνικής Πολιτικής, που έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον. Το Ινστιτούτο επισήμως αναφέρεται ως ένας φορέας ανεξάρτητος αφιερωμένος στην κληρονομιά, την ταυτότητα και το μέλλον των ανθρώπων που κατάγονται από την Ευρώπη και μένουν στην ΗΠΑ, και σε όλο τον κόσμο.

Ο συγκεκριμένος ομιλητής είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του καθώς έχει πει στο παρελθόν, πως ονειρεύεται μια νέα κοινωνία, ένα έθνος-κράτος σημείο συνάντησης για όλους του Ευρωπαίους ζητώντας μια ειρηνική εθνοκάθαρση.

Ο Spencer περίμενε να κυλήσει η μέρα του συνεδρίου, να αποχωρήσουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, και τότε πήρε το λόγο, προχωρώντας σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα αντισημιτισμού, φανερώνοντας το πραγματικό πρόσωπο του.

"Η Αμερική ήταν μέχρι την προηγούμενη γενιά μια χώρα λευκών σχεδιασμένη για εμάς και τους απογόνους μας. Είναι δημιουργία μας, είναι κληρονομιά μας και μας ανήκει" είπε ο Spencer εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με το κοινό να απαντά με επευφημίες, χειροκροτήματα και ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Πηγή: theatlantic

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
SHARE:

24Media Network