Η φωτογραφία Σουλτς με το κασκόλ της Ντόρτμουντ

Η φωτογραφία Σουλτς με το κασκόλ της Ντόρτμουντ

Ο υποψήφιος για την καγκελαρία με τους σοσιαλδημοκράτες έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τις εκρήξεις σε βάρος της αποστολής της Μπορούσια Ντόρτμουν

Ο πρώην πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος για την καγκελαρία της Γερμανίας έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή τις εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Μάρτιν Σουλτς ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία φορούσε το κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας και δήλωσε:

“Δεν έχει διαφορά με ποια ομάδα ποδοσφαίρου πανηγυρίζετε, δεν έχει σημασία ποιο κόμμα υποστηρίζετε. Η καλή ζωή στη Γερμανία είναι κοινός μας στόχος” σημείωσε, στοχεύοντας ενάντια στο σκοπό της επίθεσης, που όπως όλα δείχνουν συνδέεται με του Τζιχαντιστές.

Σε άλλο του μήνυμα άλλωστε, έστειλε μήνυμα υποστήριξης στην ομάδα και ευχήθηκε ασφαλή επιστροφή σε όλους τους οπαδούς της Μπορούσια Ντόρντμουντ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα από την ομοσπονδιακή εισαγγελία, άνδρας με ισλαμιστικό υπόβαθρο έχει τεθεί υπό κράτηση από τους Γερμανούς αστυνομικούς που ερευνούν τις εκρήξεις εναντίον του πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, η οποία χειρίζεται όλες τις υποθέσεις στις οποίες υπάρχουν υποψίες για τρομοκρατία, είπε πως οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις επιστολές κοντά στον τόπο της επίθεσης, όλες με το ίδιο περιεχόμενο που υποδηλώνει ισλαμιστικό κίνητρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα