Η Μόσχα απαντά: Τσίρκο στο βρετανικό κοινοβούλιο

Η Μόσχα απαντά: Τσίρκο στο βρετανικό κοινοβούλιο
Russian President Vladimir Putin gestures while speaking during a meeting of the Russia's Union of Industrialists and Entrepreneurs (RSPP) in Moscow, Russia, Friday, Feb. 9, 2018. (Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) AP

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ Ρωσίας - Βρετανία για τη δηλητηρίαση του διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του

Οι ισχυρισμοί της πρωθυπουργού της Βρετανίας ότι η Μόσχα κρύβεται πίσω από την επίθεση με νευροπαραλυτικό παράγοντα εναντίον του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ είναι πολιτικά υποκινούμενοι και βασισμένοι σε μια προβοκάτσια, υποστηρίζει η Ρωσία.

Η Τερέζα Μέι, σε ομιλία της στο βρετανικό κοινοβούλιο, δήλωσε νωρίτερα ότι είναι “εξαιρετικά πιθανό” να ευθύνεται η Μόσχα για τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια, στις 4 Μαρτίου.

“Πρόκειται για τσίρκο στο βρετανικό κοινοβούλιο” απάντησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass. “Το συμπέρασμα είναι προφανές: πρόκειται για άλλη μια πολιτική, μιντιακή εκστρατεία, βασισμένη σε μια προβοκάτσια”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα