Ιαπωνία: Πέταξε το κρανίο του αδερφού του στα σκουπίδια – Νόμιζε ότι ήταν ψεύτικο

Ιαπωνία: Πέταξε το κρανίο του αδερφού του στα σκουπίδια – Νόμιζε ότι ήταν ψεύτικο
Ανθρώπινο κρανίο istock

Ο 68χρονος, που συνελήφθη για την απόρριψη του κρανίου του αδερφού του, έμενε στο ίδιο σπίτι με αυτόν αλλά είχαν να μιλήσουν από το 2017.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 68χρονος στην Ιαπωνία, καθώς πέταξε στα σκουπίδια το κρανίο του αδερφού του, το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι ήταν αληθινό.

Ο Shoichi Murai, κάτοικος του Τόκιο, φέρεται να καθάριζε το σπίτι του για να το πουλήσει όταν βρήκε τα οστά στο δωμάτιο του αδελφού του. Είπε ότι νόμιζε ότι τα οστά ήταν μοντέλο και τα πέταξε, όπως αναφέρει το vice.com.

Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μιλήσει με τον μικρότερο αδερφό του από τον Μάρτιο του 2017. Έμεναν στο ίδιο σπίτι αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.

Η εταιρεία απορριμμάτων κάλεσε την αστυνομία αφότου οι εργαζόμενοι είδαν κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο κρανίο και οστό γνάθου, καθώς και μια τραπεζική κάρτα με το όνομα του νεκρού αδελφού. Την Παρασκευή (08/07) οι αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον Murai για παράνομη απόρριψη ανθρώπινων λειψάνων.

Μόλις η αστυνομία διαπίστωσε ότι το ανθρώπινο κρανίο και το οστό της γνάθου ανήκαν στον αδερφό του Murai, ερεύνησαν το σπίτι του και βρήκαν το υπόλοιπο σώμα του αδερφού του ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι. Η αυτοψία δεν αποκάλυψε σημαντικά εξωτερικά τραύματα παρά μόνο ότι είχαν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που πέθανε ο αδελφός του.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τα αίτια του θανάτου του αδελφού του Murai. Εάν κριθεί ένοχος για την εγκατάλειψη του πτώματος του αδερφού του, ο 68χρονος αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης 3 ετών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα