ΗΠΑ: Έδιωξαν 5χρονη από νηπιαγωγείο επειδή οι γονείς είναι ομόφυλο ζευγάρι

ΗΠΑ: Έδιωξαν 5χρονη από νηπιαγωγείο επειδή οι γονείς είναι ομόφυλο ζευγάρι
istockphoto

Οι δύο μαμάδες ήταν ο λόγος που νηπιαγωγείο της Λουζιάνα έδιωξε ενα κοριτσάκι από τις τάξεις του. Τις Γραφές επικαλείται το σχολείο σε ανακοίνωσή του.

Προς αναζήτηση νέου σχολέιου για την κόρη τους βρίσκονται δύο γυναίκες στη Λουιζιάνα καθώς το νηπιαγωγείο που την είχαν εγγράψει απέκλεισε το παιδί επειδή οι γονείς είναι ομόφυλο ζευγάρι.

Η Έμιλι και η Τζένι Πάρκερ ενημερώθηκαν από το σχολείο Bible Baptist Academy πως οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν ακολουθούν το δόγμα του σχολείου και πως θα πρέπει να βρουν νέο για την κόρη τους, Ζόι.

“Μας κάλεσαν στο στο γραφείο του διευθυντή και μας ενημέρωσαν πως η Ζόι δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον, λόγω των επιλογών στον τρόπο ζωής μας” ανέφερε η 31χρονη Τζένιφερ Πάρκερ με την 28χρονη σύζυγό της, Έμιλι, να  συμπληρώνει πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο γυναίκες  ενημερώθηκαν πως, “ως θρησκευτικό σχολείο, διδάσκει στους μαθητές του πως ο γάμος γίνεται μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας”.

Η Ζόι πήγαινε παιδικό στο ίδιο σχολείο όπου, σύμφωνα με τις μαμάδες της, είχε κάνει πολλούς φίλους και συμπαθούσε τους δασκάλους της.

Το σχολείο σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως “είναι δεσμευμένο στη διδασκαλία και τον τρόπο ζωής των Γραφών. Είμαστε αφοσιωμένοι να παράσχουμε ένα περιβάλλον που συνάδει με τις πεποιθήσεις μας. Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις, θεωρούμε πως είτε πρόκειται για δεσμό είτε για γάμο, θα πρέπει να συνάπτεται μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας”.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για τον αποκλεισμό της Ζόι, πολλά νηπιαγωγεία πλησίασαν στην οικογένεια και ζήτησαν να έχουν στην τάξη τους το πετνάχρονο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα