ΗΠΑ: Έκοψε με πριόνι το πόδι του μπροστά στην 5χρονη κόρη του

ΗΠΑ: Έκοψε με πριόνι το πόδι του μπροστά στην 5χρονη κόρη του
Φωτογραφία Αρχείου Getty Images

Ένας 48χρονος από το Αρκάνσας ακρωτηρίασε το πόδι του με πριόνι μπροστά στην 5χρονη κόρη του, καθώς πίστευε πως είναι ο "Ιησούς" και ο "Σατανάς". Ο ίδιος συνελήφθη μαζί με την σύζυγό του, ωστόσο οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ένα ζευγάρι από το Αρκάνσας των ΗΠΑ συνελήφθη, αφού ο άνδρας ακρωτηρίασε το πόδι του μπροστά στην 5χρονη κόρη τους. Το ζευγάρι κατηγορείται για κακούργημα Α’ βαθμού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, τα οποία επικαλείται το People, ο 48χρονος Shannon Cox συνελήφθη, όταν έκοψε με πριόνι το πόδι του μπροστά στην 5χρονη κόρη του.

Η μητέρα του κοριτσιού, 30χρονη Sandy Cox είχε φύγει, αφήνοντας το παιδί μόνο στο σπίτι με τον πατέρα του.

Όταν, μετά από κλήση, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον άνδρα να κείτεται γυμνός χωρίς το ένα του πόδι. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα. Επέμεινε ότι δεν της ασκούσε σωματική βία και ότι η κακοποίηση που δεχόταν ήταν μόνο λεκτική.

«Η Sandy είπε πως εκείνος έλεγε ότι ήταν ο Ιησούς και έπρεπε εκείνη να πάει να συναντήσει τον Κύριο. Σύμφωνα με την ίδια, στη συνέχεια εκείνος έγινε πιο βίαιος απέναντί της και έλεγε ότι είναι ο Σατανάς. Είπε στη Sandy ότι θα της έκοβε το κεφάλι και συνέχισε τις λεκτικές απειλές εναντίον της», ανέφερε η αστυνομία.

Εκείνη τη μέρα, η Sandy έφυγε από το σπίτι επειδή φοβήθηκε ότι ο σύζυγός της θα την σκότωνε και πήγε να μείνει σε μία φίλη της, αφήνοντας μαζί του την 5χρονη κόρη τους.

«Όταν ρώτησα την Sandy γιατί δεν πήρε μαζί της την κόρη της, απάντησε ότι φοβήθηκε πως ο Shannon θα σκότωνε εκείνη, αλλά δεν ανησυχούσε για την κόρη της», αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα.

Η κόρη τους, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, επιβεβαίωσε ότι ήταν παρούσα όταν ο πατέρας της ακρωτηρίασε το πόδι του. Το παιδί έμοιαζε να είναι σε σοκ και για αυτό συστάθηκε να υποβληθεί σε ειδική ψυχολογική υποστήριξη.

Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση 10.000 δολαρίων και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στα μέσα Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα