ΗΠΑ: Νηπιαγωγός τρομοκρατεί παιδιά με μάσκα Scream – Εξοργιστικό βίντεο

ΗΠΑ: Νηπιαγωγός τρομοκρατεί παιδιά με μάσκα Scream – Εξοργιστικό βίντεο
Εργαζόμενη τρομοκρατεί παιδιά με μάσκα Scream Facebook

Οργή προκαλούν οι εικόνες από παιδικό σταθμό στο Μισισίπι των ΗΠΑ, όπου νηπιαγωγός φορά μια ανατριχιαστική μάσκα και τρομοκρατεί τα παιδιά με "κακή" συμπεριφορά.

Θύελλα αντιδράσεων κατά παιδικού σταθμού στο Μισισίπι έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοροφεί στα social media, με νηπιαγωγό που φορά μια ανατριχιαστική μάσκα Scream και τρομοκρατεί τα παιδιά.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνονται νηπιαγωγοί του παιδικού σταθμού να φωνάζουν στα παιδιά που δεν έχουν καλή συμπεριφορά, ενώ φορούν την τρομακτική μάσκα.

Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με λυγμούς, καθώς η γυναίκα με την μάσκα περιφέρεται σε πολλές τάξεις, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά. Σε ορισμένα βίντεο τα παιδιά φαίνεται να προσπαθούν να κρυφτούν, ενώ τα κυνηγά η νηπιαγωγός από πίσω.

Τα βίντεο αναρτήθηκαν στα social media από μια άλλη εργαζόμενη του παιδικού σταθμού, η οποία κατέγραψε τις εικόνες, για να δείξει στους γονείς τις πράξεις των συναδέλφων της.

«Πριν από μερικές εβδομάδες κάποια κορίτσια στον παιδικό σταθμό έφεραν μάσκες για το Χάλοουιν, προκειμένου να τρομάξουν τα παιδιά. Τα παιδιά ήταν έντρομα, αλλά ήξερα ότι αν το έλεγα στον ιδιοκτήτη, η τιμωρία θα ήταν “χάδι”, όπως όταν παραπονέθηκα για άλλα πράγματα στο παρελθόν και δεν έγινε τίποτα», έγραψε η Τζένιφερ Κέιλα Νιούμαν στην ανάρτησή της.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως εάν καλούσε την αστυνομία, δεν θα είχε νόημα αφού δεν είχε ακόμη αποδείξεις, καθώς οι κάμερες του παιδικού σταθμού δεν λειτουργούν.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας ανακοίνωσε πως γίνεται έρευνα για το πρωτοφανές περιστατικό. “Γνωρίζουμε για τα βίντεο από τον παιδικό σταθμό στο Χάμιλτον και συνεργαζόμαστε με τον εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες“, αναφέρει η ανακοίνωση των αρχών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα