ΗΠΑ: Τέλος και ο υπουργός Εσωτερικών από την κυβέρνηση Τραμπ

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε ακούει τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο
Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε ακούει τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο AP

Ο Ράιαν Ζίνκε ελέγχεται για τον τρόπο που χρησιμοποίησε στοιχεία θεμάτων ασφαλείας, για την χρήση ναυλωμένων πτήσεων και για μια κτηματομεσιτική συμφωνία.

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση στο τέλος του χρόνου έπειτα από την παραμονή του για σχεδόν δύο χρόνια, έγραψε το Σάββατο στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να αναφερθεί στον λόγο της αποχώρησής του.

"Η κυβέρνηση Τραμπ θα ανακοινώσει το όνομα του επόμενου υπουργού Εσωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ράιν κατάφερε πολλά στη διάρκεια της θητείας του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του προς το Έθνος μας", έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Ο Ζίνκε είχε βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για τον τρόπο που χρησιμοποίησε λεπτομέρειες σε θέματα ασφάλειας, για την χρήση ναυλωμένων πτήσεων καθώς και για μια κτηματομεσιτική συμφωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τραμπ
SHARE:

24Media Network