Υπόσχεση απόλαυση

default image

Την λένε Τάνια Ντερβό, είναι υποψήφια του κόμματος ΝΕΕ ("όχι") στο Βέλγιο και υπόσχεται...40.000 πεοθηλασμούς(!) σε ψηφοφόρους και θαυμαστές της

Την λένε Τάνια Ντερβό, είναι υποψήφια του κόμματος ΝΕΕ («όχι») στο Βέλγιο και υπόσχεται…40.000 πεοθηλασμούς (!) σε ψηφοφόρους, αλλά και θαυμαστές της, απ’ όλο τον κόσμο. Μη γελάτε, αλήθεια είναι! Η Βελγίδα πολιτικός (;) στην ιστοσελίδα του κόμματός της (www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm) εξηγεί ότι σε απάντηση των εξαγγελιών των Βέλγων συναδέλφων της, για εξεύρεση 400.000 θέσεων εργασίας (κάτι μας θυμίζει, κάτι μας θυμίζει) αποφάσισε να εξαγγείλει την δική της…πολιτική! Θα ικανοποιήσει 40.000 άνδρες, σε όλο το Βέλγιο, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο (τα έξοδα μετακίνησης “βαραίνουν” το ΝΕΕ) προσφέροντας στοματικό έρωτα. Όπως έχει υπολογίσει η εμφανίσιμη Τάνια, θα χρειαστεί 500 μέρες. Επί … 80 «στοματικά πεντάλεπτα» φτάνουμε εύκολα στον μαγικό αριθμό 40.000.Το ΝΕΕ είναι ένα ανατρεπτικό κόμμα στο Βέλγιο (φαίνεται και από την…υποψήφιά του) αλλά η Τάνια έχει πάρει σοβαρά την υπόθεσή της. Παίζει άλλωστε με το jobs που προσφέρουν τα άλλα κόμματα και τα blowjobs που υπόσχεται η ίδια!”
Με λένε Τάνια Ντερβό και είμαι επικεφαλής του κόμματος ΝΕΕ στο Βέλγιο. Μετά από λαϊκή απαίτηση, θα προσφέρω 40.000 πεοθηλασμούς, σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα κλικάρει σε αυτή την σελίδα.Ξεκίνησα θέλοντας να απαντήσω στις απίστευτες εξαγγελίες των άλλων κομμάτων στο Βέλγιο, ορισμένα εκ των οποίων, προσφέρουν θέσεις εργασίας σε απίστευτα νούμερα. Απαντήσαμε με μια καμπάνια-παρωδία, όπου φωτογραφήθηκα γυμνή και… υποσχέθηκα 400.000 νέες θέσεις εργασίας.Αλλά η καμπάνια μας, προκάλεσε την διεθνή προσοχή όλων των media. Πήραμε εκατοντάδες e-mail που ζητούσαν 400.000 blowjobs. Αν η υπόσχεσή μου, τραβήξει μεγαλύτερη προσοχή, σκοπεύω να δώσω 40.000 blowjobs…“Η Ντερβό θέτει μάλιστα και συγκεκριμένους όρους σε όσους υποβάλλουν αίτηση!1.Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών2.Είναι υποχρεωτική η χρήση προφυλακτικών (την πληρώνει ο …χρήστης)3.Ο χρήστης δεν μπορεί να ζητήσει άλλη …φυσική επαφή4.Αν επιχειρηθεί κάτι διαφορετικό, η … υπηρεσία θα σταματήσει αμέσως.5.Η Τάνια μπορεί να αρνηθεί το “σέρβις” για λόγους υγιεινής.Α, υπάρχει και “παράθυρο” για τους παντρεμένους. Η Τάνια εξυπηρετεί κόσμο και στο …second life!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα