Ιράκ:Επίθεση αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα

default image

Ένας καμικάζι που οδηγούσε παγιδευμένο φορτηγό, ανατίναξε το όχημά του σε αστυνομικό τμήμα ιρακινής πόλης, σκοτώνοντας εννέα άτομα

Ένας καμικάζι που οδηγούσε παγιδευμένο φορτηγό, ανατίναξε το όχημά του σε αστυνομικό τμήμα ιρακινής πόλης κοντά στα συριακά σύνορα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι και να τραυματισθούν 22, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Ραμπέα, βορειοδυτικά της Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ. Τέσσερις αστυνομικοί είναι μεταξύ των νεκρών σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών ασφαλείας.

Οι επιθέσεις σε διάφορες πόλεις του Ιράκ έχουν αυξηθεί, από τότε που οι αμερικανικές δυνάμεις αποφάσισαν να ρίξουν την προσοχή τους στη Βαγδάτη και να θωρακίσουν την πρωτεύουσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαχυθεί ο τρόμος σε όλη την επικράτεια του Ιράκ. Οι επιθέσεις των καμικάζι είναι καθημερινό φαινόμενο στην πολύπαθη χώρα και μετά την έγκριση από το αμερικανικό κοκγκρέσο, του νέου σχεδίου για τη χρηματοδότηση του πολέμου στο Ιράκ, η λύση της τραγωδίας φαίνεται ότι θ’ αργήσει πολύ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα