Irene Cara: Πέθανε η τραγουδίστρια του Fame και What a Feeling

Irene Cara: Πέθανε η τραγουδίστρια του Fame και What a Feeling
Irene Cara AP Photo/Nick Ut

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών η διάσημη ερμηνεύτρια Irene Cara. Είχε βραβευτεί με Όσκαρ ενώ από τα διασημότερα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν το "What a feeling".

Πέθανε, σε ηλικία 63 ετών, η βραβευμένη με Όσκαρ, τραγουδίστρια Irene Cara.

Το πρωί του Σαββάτου (26/11), η μάνατζέρ της, Τζούντιθ Μους, ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Με βαθιά θλίψη ανακοινώνω εκ μέρους της οικογένειάς της τον θάνατο της Irene Cara“, έγραψε.

“Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός πέθανε στο σπίτι της στη Φλόριντα, με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Θα δημοσιοποιηθούν όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες”, τόνισε στην ίδια ανάρτηση η μάνατζέρ της και συμπλήρωσε, “Η οικογένεια της Irene Cara ζήτησε από τους θαυμαστές και τους φίλους της να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους τις δύσκολες αυτές ώρες”.

Η Irene Cara σπούδασε μουσική, χορό και υποκριτική. Η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν πήρε μέρος στο μιούζικαλ Fame το 1980. Κέρδισε ένα Grammy και ένα Όσκαρ το 1984.

Συμμετείχε σε ταινίες όπως το D.C. Cab και το City Heat και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ενώ πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις και σε μιούζικαλ.

Ένα από τα διασημότερα τραγούδια της ήταν το θρυλικό “What a feeling” το οποίο ήταν το soundtrack της ταινίας “Flashdance”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα