Πρόεδρος ελληνικής κοινότητα στο Μεξικό: Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες του Μεξικού

Πρόεδρος ελληνικής κοινότητα στο Μεξικό: Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες του Μεξικού
Volunteers and first responders look for survivors in a collapsed building after an earthquake struck Mexico City, Tuesday, Sept. 19, 2017. The 7.1 earthquake stunned central Mexico, killing more than 100 people. (AP Photo/Pablo Ramos) AP

Καθησυχαστική η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μεξικό, μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα

Καλά στην υγεία τους είναι τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στην πόλη του Μεξικού, μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ που άφησε πίσω του εκατοντάδες νεκρούς, δήλωσε η πρόεδρος της κοινότητας Γεωργία Μπουτσιάνη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM ανέφερε ότι: «Επικοινωνήσαμε με την πρεσβεία και με όλους τους Έλληνες […]. Μ’ αυτούς που επικοινωνήσαμε είναι όλοι καλά».

Σχολιάζοντας, δε, την τραγική σύμπτωση με την 32η επέτειο του πολύνεκρου σεισμού του ’85, είπε ακόμη ότι: «Χθες το πρωί είχαμε μια άσκηση για σεισμό γιατί είναι και τα 32 χρόνια μετά από εκείνον με τους 10.000 νεκρούς το ’85 και μετά από τρεις ώρες και δεκατέσσερα λεπτά έγινε ο σεισμός».

Η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου (005217222549194), προκειμένου να την καλούν όσοι αναζητούν πληροφορίες για συγγενείς τους.

(Πηγή φωτογραφίας:AP Photo/Pablo Ramos)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα