Καναδάς: 18χρονη κέρδισε στα γενέθλιά της 1.000 δολάρια την εβδομάδα για όλη της τη ζωή

Η σούπερ - τυχερή λαχείου στον Καναδά
Η σούπερ - τυχερή λαχείου στον Καναδά TWITTER

Μια νεαρή κοπέλα από τον Καναδά κέρδισε το τζακ ποτ, αγοράζοντας λαχείο για πρώτη φορά στη ζωή της για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της. Αποτέλεσμα; Θα εισπράττει 1000 δολάρια την εβδομάδα για όσο ζει

Η Σαρλί Λαγκάρντ από το Κεμπέκ αγόρασε ένα "ξυστό" μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνια για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της στις 14 Μαρτίου.

Κέρδισε και είχε την εξής επιλογή: είτε να εισπράξει εφάπαξ όλο το ποσό, που ανερχόταν σε 780.000 δολάρια (περίπου 629.000 ευρώ), είτε να λαμβάνει εφ όρου ζωής 1.000 δολάρια την εβδομάδα. Αφού συμβουλεύτηκε έναν οικονομικό σύμβουλο, η νεαρή νικήτρια προτίμησε το ισόβιο εβδομαδιαίο εισόδημα γιατί δεν θα φορολογείται. "Είναι αφορολόγητο επομένως είναι αντίστοιχο με έναν μισθό μεγαλύτερο των 100.000 δολαρίων ετησίως. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για τη ζωή της νεαρής αυτής κυρίας", δήλωσε στο Canadian Press ο Πατρίς Λαβουά, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας λοταρίας. "Αυτό ήταν το πρώτο λαχείο σε λοταρία που αγόρασε στη ζωή της και της έτυχε να είναι το νικητήριο". Η Σαρλί θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να ταξιδέψει και να τα επενδύσει στην εκπαίδευσή της. "Θέλω να σπουδάσω φωτογραφία. Ένα από τα όνειρά μου είναι να δουλέψω στο National Geographic", λέει η ίδια.

ΠΗΓΗ: BBC

ADVERTISING

SHARE: