Κροκόδειλος πέντε μέτρων κατασπάραξε επιστήμονα ενώ τον τάιζε

Κροκόδειλος πέντε μέτρων κατασπάραξε επιστήμονα ενώ τον τάιζε
Κροκόδειλος έφαγε 10χρονο αγοράκι pixabay

Οι διασώστες έδωσαν μεγάλη μάχη με το τεράστιο ερπετό για να ανακτήσουν ό,τι είχε απομείνει από την άτυχη γυναίκα. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδονησία η είδηση ότι ένας κροκόδειλος άρπαξε επιστήμονα, που βρισκόταν ψηλά πίσω από ένα τοιχίο, και την έφαγε ζωντανή.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις ενός εργαστηρίου στο Βόρειο Σουλαβέσι. Η άτυχη 44χρονη τάιζε τον μήκους 5,2 μέτρων κροκόδειλο όταν ξαφνικά αυτός σηκώθηκε και την άρπαξε ενώ αυτή βρισκόταν πίσω από τοιχίο ύψους περίπου 2,5 μέτρων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το προσωπικό του εργαστηρίου διαπίστωσε ότι κάτι συνέβαινε όταν παρατήρησε κάτι περίεργο στο νερό. Τότε είδε δίπλα στο τεράστιο ερπετό ό,τι είχε απομείνει από την γυναίκα. Οι διασωστικές ομάδες που έσπευσαν στο σημείο έδωσαν μάχη με τον κροκόδειλο για να ανακτήσουν το σώμα της επιστήμονα, καθώς όποτε προσπαθούσαν να πλησιάσουν, αυτός αντιδρούσε.

Η τύχη του ερπετού είναι άγνωστη, ωστόσο φωτογραφίες δείχνουν να είναι δεμένο σε ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μεταφέρθηκε σε κέντρο άγριων ζώων για να ερευνηθεί το περιεχόμενο του στομαχιού του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα