Κυπριακό: Συνάντηση Αναστασιάδη – Λουτ

Κυπριακό: Συνάντηση Αναστασιάδη – Λουτ
Η ειδική απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη σε συνάντησή τους στη Λευκωσία τον Δεκέμβριο του 2018 AP

Η συνάντηση της ειδικής απεσταλμένης του γγ του ΟΗΕ με τον Κύπριο πρόεδρο έγινε ενόψει της τριμερούς στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου.

Μιάμιση ώρα διήρκησε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ το Σάββατο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούρος. Η κα Λουτ αναχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Το πρωί της ίδιας μέρας η κα Λουτ είχε συνάντηση στα κατεχόμενα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα.

Η Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ πραγματοποιεί χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κ. Ακιντζί ενόψει της συνάντησής τους με τον Αντόνιο Γκουτέρες στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα