Κύπρος: Διέρρηξαν γραφείο κηδειών – Πήραν το ταμείο και έφυγαν με νεκροφόρα

Κύπρος: Διέρρηξαν γραφείο κηδειών – Πήραν το ταμείο και έφυγαν με νεκροφόρα
Νεκροφόρα (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Οι δράστες έκλεψαν 1.425 ευρώ, τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αλλά και μια από τις νεκροφόρες που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης, με την οποία αναχώρησαν από το σημείο.

Διάρρηξη στο γραφείο κηδειών της Μητρόπολης Λεμεσού, που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό της Κύπρου, πραγματοποίησαν άγνωστοι, οι οποίο έκλεψαν χρηματικό ποσό και αναχώρησαν με νεκροφόρα.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε χθες 61χρονος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, διαρρήχθηκε το γραφείο κηδειών της Μητρόπολης και κλάπηκε χρηματικό ποσό 1.425 ευρώ και τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αξίας 720 ευρώ, ως επίσης και μια από τις νεκροφόρες, που βρισκόταν στον δυτικό χώρο στάθμευσης του υποστατικού, αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

Όπως μεταδίδει το Sigmalive.com, από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, με τη χρήση σωματικής βίας, ενώ η διαφυγή τους έγινε από πόρτα εξόδου – κινδύνου, η οποία επίσης παραβιάστηκε.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα