Μια Καλίφα: Εξόργισε το Ισραήλ με ένα μπουκάλι κρασί από το 1943

Μια Καλίφα: Εξόργισε το Ισραήλ με ένα μπουκάλι κρασί από το 1943
Η Μία Καλίφα Instagram

Πίνοντας κρασί που παράχθηκε το 1943 στην κατεχόμενη από τον χιτλερικό στρατό Γαλλία, η Μια Καλίφα μίλησε κοροϊδευτικά για την μικρή ιστορία του "άπαρτχαϊντ" κράτους του Ισραήλ.

Με μια αρκετά αμφιλεγόμενη κίνηση, η πρώην πορνοστάρ Μια Καλίφα, που δεν έχει κρύψει τις φιλο-παλαιστινιακές απόψεις της, επιχείρησε να σαρκάσει την ιστορία του Ισραήλ.

Η Αμερικανό-Λιβανέζα ηθοποιός ανέβασε στο Twitter φωτογραφία της που πίνει γαλλικό κρασί, γράφοντας “το κρασί μου είναι πιο παλιό από το κράτος σας”. Το συγκεκριμένο κρασί έχει παραχθεί το 1943 από γαλλική εταιρεία, τον καιρό που η Γαλλία βρισκόταν υπό την κατοχή των ναζιστικών δυνάμεων.

Μερικές εβδομάδες πριν, η Καλίφα είχε αναφερθεί κατά της ηθοποιού με ισραηλινή καταγωγή Γκαλ Γκαντό, χαρακτηρίζοντας την ‘Μπάρμπι της Γενοκτονίας”.

“Πίνεις κρασί που παράχθηκε στην κατεχόμενη από τους Ναζί, Γαλλία του 1943, ενώ αρνείσαι χιλιάδες χρόνια εβραϊκής ιστορίας. Χαίρομαι που βρήκες το κατάλληλο ταίρι για τον αντισημιτισμό σου” της έγραψε ο Χεν Μάζιγκ, ένας Εβραίος, γιός Ιρακινών προσφύγων στο Twitter.

“To κρασί σου είναι στην πραγματικότητα κάτι που δημιούργησαν δυτικές ιδιοφυίες πριν καθάρματα σαν εσένα μπορέσουν να φανταστούν πως είναι η ζωή ανάμεσα σε πολιτισμένους ανθρώπους. Μετά ήρθες εσύ, έβγαλες τα ρούχα σου, έπεισες τους “Βαρβάρους” να πληρώσουν γι’αυτό και με τα κέρδη σου αγόρασες αυτό το μπουκάλι κρασί!” της έγραψε ο Ραχίμ Καζάμ. Περισσότερα από 2.600 άτομα έχουν απαντήσει, αρκετοί εξ αυτών με σκληρά λόγια, στην Μια Καλίφα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα