Μια τούρτα στο πρόσωπο της ηγέτη της γερμανικής ακροδεξιάς

Μια τούρτα στο πρόσωπο της ηγέτη της γερμανικής ακροδεξιάς

Στην επιθυμία της Μπεατρίξ Φον Στορτς να πυροβολούν οι γερμανικές αρχές πρόσφυγες στα σύνορα της χώρας, Γερμανοί ακτιβιστές απάντησαν με μια "γλυκιά" ολόφρεσκη τούρτα (vid)

Οι δηλώσεις των ακροδεξιών του κόμματος της "Εναλλακτικής για τη Γερμανία" (AfD) σχετικά με το προσφυγικό το τελευταίο διάστημα δεκάδες και δυστυχώς η φωνή τους, διαρκώς ενισχυμένη, κάτω από την πίεση των χιλιάδων προσφύγων που επιθυμούν να φτάσουν στη Γερμανία. Μια όμως φράση της στις αρχές του Φλεβάρη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη γερμανική κοινή γνώμη. Όταν λοιπόν η Μπεατριξ Φον Στορτς ρωτήθηκε αν θα ήταν θεμιτό οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας να ανοίγουν πυρ στα σύνορα εναντίον γυναικών και παιδιών, εκείνη απαντούσε "ναι". Θέλοντας μάλιστα να αμβλύνει τις εντυπώσεις της χοντροκομμένης της κατάφασης, σημείωσε: "Η χρήση όπλων εναντίον παιδιών δεν πρέπει να επιτρέπεται. Οι γυναίκες είναι ένα άλλο ζήτημα".

Ακτιβιστές της οργάνωσης Peng, αποφάσισαν να απαντήσουν στις αιτιάσεις της ακροδεξιάς ηγέτη με μια τούρτα. Ντύθηκαν κλόουν, μπήκαν σε αίθουσα όπου συνεδρίαζε το AfD και... σέρβιραν την τούρτα στο πρόσωπο της Γερμανίδας πολιτικού. "Κέικ: 89 σεντς. Σαντιγί: 99 σεντς. Πρόσωπο Φον Στορτς: Αξία ανεκτίμητη" σημείωσε η ομάδα στο twitter.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία
SHARE:

24Media Network