Νέα Υόρκη: Κύμα οργής για αστυνομικό που γρονθοκόπησε 19χρονη

Νέα Υόρκη: Κύμα οργής για αστυνομικό που γρονθοκόπησε 19χρονη
Στιγμιότυπο από την επίθεση κατά της 19χρονης video printscreen

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο δείχνει αστυνομικό στη Νέα Υόρκη να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο μια 19χρονη κοπέλα.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί το τελευταίο 24ωρο στα social media, το οποίο δείχνει έναν αστυνομικό στη Νέα Υόρκη να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο μια 19χρονη, η οποία πέφτει σχεδόν αναίσθητη στο πεζοδρόμιο.

Όπως γράφει η nypost, το συμβάν έλαβε χώρα στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης κατά τη σύλληψη ενός 22χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 19χρονη Ταμάνι Κραμ πλησιάζει τους αστυνομικούς που προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες στον Τζέιμς Έλβιν.

Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα φαίνεται να διαπληκτίζεται με τους αστυνομικούς και ένας εξ αυτών την απωθεί και στη συνέχεια τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο.

Ο αξιωματικός, Κέντο Κίνσεϊ υποστήριξε ότι αντέδρασε βιαίως, αφού η 19χρονη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε. Ο ίδιος, μετά την επίθεση, σήκωσε την κοπέλα από το πεζοδρόμιο και της πέρασε χειροπέδες.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατηγόρησε την 19χρονη για επίθεση σε ένστολο, αντίσταση στη σύλληψη, παρεμπόδιση των αρχών, ενώ ανέφερε πως το θύμα της επίθεσης προηγουμένως χαστούκισε μια 27χρονη γυναίκα στο σημείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα