Νέα Ζηλανδία: Χαμένο κομμάτι lego έπεσε από μύτη παιδιού μετά από δύο χρόνια

Νέα Ζηλανδία: Χαμένο κομμάτι lego έπεσε από μύτη παιδιού μετά από δύο χρόνια
LEGO AP Photo/Jon Gambrell

Η απίστευτη ιστορία του επτάχρονου Sameer Anwar, ο οποίος είχε βάλει στη μύτη του ένα κομμάτι Lego και το ξαναβρήκε δύο χρόνια αργότερα.

Ένα χαμένο κομμάτι lego έπεσε από τη μύτη ενός παιδιού δύο ολόκληρα χρόνια αφότου το είχε… βάλει μέσα.

Ο επτάχρονος Sameer Anwar του Dunedin, που μένει στα νότια της Νέας Ζηλανδίας, ενώ έπαιζε έβαλε ένα μικρό κομμάτι Lego στη μύτη του το 2018. Ο πατέρας του, Mudassir και η σύζυγός του είχαν ανησυχήσει όταν ο γιος τους τους πληροφόρησε πως είχε χάσει ένα κομμάτι Lego στη μύτη του και πως δεν μπορούσε να το βρει.

Οι ανήσυχοι γονείς του παιδιού μετέφεραν τον γιο τους στο γιατρό, ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να βρει το κομμάτι ή να το αφαιρέσει. Ο γιατρός τους πληροφόρησε ότι το κομμάτι θα περνούσε από το πεπτικό σύστημα του γιου τους, εάν δεν βρισκόταν ήδη εκεί. 

Με τον Sameer να μην δείχνει σημάδια πως αισθάνεται πόνο ή δυσφορία, οι γονείς του ξέχασαν σύντομα το γεγονός. “Από τότε δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ”, ανέφερε ο Anwar στο Guardian συμπληρώνοντας ότι ο γιος του ήταν “αρκετά άτακτος χαρακτήρας”.

Το κομμάτι ήταν μέρος του χεριού ενός χαρακτήρα Lego.

Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή το βράδυ, όταν συνέβη κάτι απίστευτο στον Anwar.  

Έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα γλυκών αισθάνθηκε μία έντονη διάθεση να φτερνιστεί. Στη συνέχεια η μύτη του άρχισε να πονάει. Η μητέρα του τον βοήθησε να φυσήξει τη μύτη του, όταν από εκεί βγήκε το μικρό μαύρο κομμάτι lego! 

“Ποτέ δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Anwar στον Guardian. “Το κομμάτι Lego φαίνεται λίγο αηδία, αλλά έτσι είναι. Απίστευτο”.

Ο Sameer, ο οποίος παραμένει οπαδός των πολύχρωμων πλαστικών τούβλων, ενθουσιάστηκε όταν αντίκρισε το χαμένο κομμάτι, λέγοντας στους γονείς του: “Μαμά, βρήκα το Lego! Μου έλεγες ότι δεν ήταν εκεί, αλλά ήταν εκεί τελικά!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα