Νέο βίντεο: Η στιγμή της δολοφονίας του 18χρονου Michael Brown

default image

Την ώρα που οι ταραχές στο Ferguson συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για 11η συνεχή ημέρα και μάρτυρες να κάνουν λόγο πως ακούγονται και πάλι πυροβολισμοί, ένα νέο βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας είδε το φως της δημοσιότητας (Vid)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Piaget Crenshaw ένα ερασιτεχνικό βίντεο από τη δολοφονία του Michael Brown στους δρόμους του Ferguson.

Στις σοκαριστικές εικόνες του βίντεο διακρίνεται ο άτυχος νέος ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα έδειξε η νεκροψία -νεκροτομή δέχθηκε έξι σφαίρες εκ των οποίων οι δύο στο κεφάλι, να κείτεται νεκρός στη μέση του δρόμου.

Το βίντεο τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο από το διαμέρισμά της που είχε πλήρη εικόνα του σκηνικού η Piaget Crenshaw και όπως δήλωσε ενστικτωδώς σήκωσε το κινητό της να μαγνητοσκοπήσει τους πυροβολισμούς, επειδή κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

“Από την πρώτη στιγμή που συνέβη, ήξερα ότι δεν ήταν σωστό» δήλωσε στο CNN η Piaget Crenshaw η οποία πρόσθεσε: “Ηξερα ότι η αστυνομία δεν έπρεπε να έχει κυνηγήσει αυτό το αγόρι και ταυτόχρονα να το πυροβολήσει. Και το γεγονός πως δέχθηκε πυροβολισμούς στο πρόσωπο, ήταν κάτι που μου έκανε κλικ και θεώρησα ότι έπρεπε να το δει και κάποιος άλλος, για αυτό και το μαγνητοσκόπησα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα