Ο μυστηριώδης θάνατος μιας καλλονής: Ποιος πυροβόλησε τη Kelsey Quayle;

Ο μυστηριώδης θάνατος μιας καλλονής: Ποιος πυροβόλησε τη Kelsey Quayle;

Η νεαρή δολοφονήθηκε μυστηριωδώς - Άγνωστοι την πυροβόλησαν στον λαιμό την ώρα που οδηγούσε το όχημά της - Ασύλληπτοι οι δράστες.

Εγκεφαλικά νεκρή θεωρείται η 28χρονη Kelsey Quayle που εργαζόταν ως μοντέλο. Η νεαρή πυροβολήθηκε στον λαιμό την ώρα που οδηγούσε το όχημά της στο Clayton County της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Η Quayle είχε μετακομίσει πρόσφατα στην Atlanta ακολουθώντας τον σύντροφό της. Η επίθεση εναντίον της έγινε την ώρα που πήγαινε προς τη δουλειά της, καθώς έβαζε τα προς το ζην σε ένα κέντρο οδοντιατρικής. Η οικογένειά της δηλώνει στο Fox 5 Atlanta πως δεν θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο εγκληματιών.

Οι σφαίρες τη βρήκαν στον λαιμό, την περασμένη Δευτέρα. Η κατάσταση της υγείας της όμως είναι μη αναστρέψιμη και αναμένεται να τεθεί εκτός μηχανική υποστήριξης. Αστυνομικοί της περιοχής κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για τροχαίο ατύχημα, καθώς μετά τον τραυματισμό της, έπεσε πάνω σε άλλα δύο διερχόμενα οχήματα. Τα τραύματα από τα βλήματα διαπιστώθηκαν στο νοσοκομείο. Ένα εξ αυτών της είχε προξενήσει εγκεφαλική βλάβη.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει ύποπτος για τη δολοφονία και καλούν το κοινό να δώσει όποια πληροφορία μπορεί. Εκτιμούν ακόμη πως ενδέχεται πως να βρέθηκε εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε κακοποιούς και να αποτέλεσε "παράπλευρη" απώλεια.

SHARE:

24Media Network