Ο πρόεδρος του TDP πόζαρε με την τουρκική σημαία μπροστά από τη Βουλή – “Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα”

Ο πρόεδρος του TDP πόζαρε με την τουρκική σημαία μπροστά από τη Βουλή – “Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα”

Ο Τούρκος πολιτικός Μουσταφά Σαριγκιούλ βρέθηκε στο Σύνταγμα όπου και άνοιξε την τουρκική σημαία θέλοντας να στείλει "μήνυμα ειρήνης" στην Ελλάδα.

Την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, ένας Τούρκος πολιτικός επέλεξε έναν, μάλλον περίεργο, τρόπο για να στείλει “μήνυμα ειρήνης” στη χώρα μας και δη στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο Μουσταφά Σαριγκιούλ, πρόεδρος του TDP (Τουρκικό Κόμμα Αλλαγής), ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και την Αθήνα, εμφανίστηκε με μία τουρκική σημαία μπροστά από τη Βουλή. Αφού την άνοιξε μπροστά στην κάμερα, πόζαρε με αυτή στο Σύνταγμα, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο στα social media.

Μάλιστα, απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: “Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάτε βοήθεια από την Αμερική, ζητήστε φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ!”

Πέρα από τα σχόλια που συγκέντρωσε στο Twitter, αξίζει να σημειωθεί πως, η Yeni Safak σε σχετικό της άρθρο, σχολίαζε την εν λόγω κίνηση “ενδιαφέρουσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα