Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας απειλούσε να πέσει από ταράτσα

Former Georgian President and former Ukraine official, Mikheil Saakashvili speaks to media and his supporters at the Presidential office in Kiev, Ukraine, Tuesday, Sept. 19, 2017. Saakashvili announced a mass rally in October in Kiev. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Former Georgian President and former Ukraine official, Mikheil Saakashvili speaks to media and his supporters at the Presidential office in Kiev, Ukraine, Tuesday, Sept. 19, 2017. Saakashvili announced a mass rally in October in Kiev. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Στην ταράτσα του κτιρίου που διέμενε ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και απειλούσε να πέσει, μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά του

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακχασβίλι απειλούσε να πέσει από ένα κτίριο στο Κίεβο, μετά από έφοδο της Ουκρανικής αστυνομίας στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, δυνάμεις της αστυνομίας έριξαν την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο μένει και διεξάγουν έρευνες, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην κυβερνήτης της Οδησσού ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, από όπου απειλούσε να πέσει.

ADVERTISING

Ο Σαακασβίλι εισήλθε τον Σεπτέμβριο στην Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η υπηκοότητα και κρίθηκε ένοχος για παράνομη είσοδο στη χώρα. Στη γένετειρά του, Γεωργία, διώκεται και η κυβέρνηση ζητά την έκδοσή του για κατηγορία της διαφθοράς.

"Θέλουν να με απαγάγουν επειδή προσπάθησα να προστατεύσω τον ουκρανικό λαό" έλεγε στο πλήθος που είχε μαζευτεί παρακολουθώντας το περίεργο θέαμα.

Τελικά, οι δυνάμεις ασφαλείας απομάκρυναν τον Σαακασβίλι από την ταράτσα.

Πηγή: Rt Φωτογραφία: AP Photo/Efrem Lukatsky

SHARE:

24Media Network