Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

default image

Μια βρετανίδα 102 ετών ποζάρισε γυμνή για ένα ημερολόγιο. Με τα έσοδα θα χρηματοδοτηθεί η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου

Η βρετανίδα Νόρα Χάρτγουικ που σε μια εβομάδα κλείνει τα 102 χρόνια της πήρε την απόφαση να ποζάρει γυμνή για ένα ημερολόγιο για να χρηματοδοτήσει τα παιδιά της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος, η υπέργηρη “Μις Νοέμβριος” στις φωτογραφίες δεν θα φορά παρά μόνο ένα αραχνοΰφαντο ροζ φουλάρι που θα καλύπτει τα επίμαχα σημεία της και θα ποζάρει μπροστά στο ταμείο μιας τοπικής παμπ στο Ανκαστερ της κεντροανατολικής Αγγλίας.

 “Είμαι πάντα πρόθυμη κυρίως όταν πρόκειται για οργανώσεις με ανθρωπιστικούς σκοπούς”, δήλωσε η κ. Χάρτγουικ σε τοπική εφημερίδα και πρόσθεσε ότι “διασκεδάζει πολύ με την όλη υπόθεση”. Απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να το επαναλάβει ενώ τις ημέρες της φωτογράφησης-για να πάρει κουράγιο- έκοψε τελείως το νερό και έπινε μόνο ουίσκι.

 Η 37χρονη ιδιοκτήτρια της παμπ βρήκε την υπόθεση “εξαιρετική” και πρόσθεσε ότι “αφού το έκανε η Νόρα θα μπορούσε να το κάνει όλος ο κόσμος” όταν μάλιστα πρόκειται για καλό σκοπό.

 Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από τη θαρραλέα γιαγιά πολλές μητέρες παιδιών της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου δήλωσαν πρόθυμες να ξεγυμνωθούν για το ημερολόγιο, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανάπτυξη της τοπικής ομάδας τους, ώστε να καταφέρει να περάσει στην πρώτη εθνική αποκτώντας κάποιους καλούς, αλλά απρόσιτους οικονομικά, ποδοσφαιριστές.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα