Oμογενής κατηγορείται για 33 βιασμούς!

default image

Ένας Έλληνας ομογενής οδηγήθηκε απόψε ενώπιον της αυστραλιανής δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για τον βιασμό πολλών γυναικών στη Μελβούρνη.

Κατηγορούμενος, όπως αναφέρουν και τα αυστραλιανά ΜΜΕ, είναι ο Γιάννης Ξυδιάς, 43 ετών, στον οποίο, για την ώρα, απαγγέλθηκαν 33 κατηγορίες για βιασμούς και 55 κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος γυναικών. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περισσότερα θύματά του ήταν γυναίκες της ελληνικής ομογένειας της Μελβούρνης, ηλικίας 20 έως 30 ετών.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Σάιμον Κλέμενς δήλωσε ότι ο Ξυδιάς,ο οποίος εργαζόταν σε ελληνικά νυχτερινά κέντρα και ταβέρνες κατά τα τελευταία χρόνια, βίασε πολυάριθμες Ελληνίδες ρίχνοντας ναρκωτικό στα ποτά τους.

“Καθώς ήταν υπνωτισμένες αυτός τις βίαζε και παράλληλα τις βιντεοσκοπούσε και τις φωτογράφιζε. Σε κάποιες περιπτώσεις κάλυπτε το πρόσωπο των θυμάτων του με μεγάλες φωτογραφίες τηλεπαρουσιάστριας αυστραλιανού καναλιού κι άλλων διάσημων γυναικών”, είπε ο επιθεωρητής Κλέμενς.

Ο ίδιος είπε ότι εντοπίστηκαν μερικές γυναίκες – θύματα του κατηγορουμένου οι οποίες δεν γνώριζαν καν ότι βιάστηκαν και “όταν είδαν τα βίντεο που τράβηξε ο βιαστής τους έπαθαν σοκ”.


“Έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις και για άλλες γυναίκες”, είπε ο ίδιος ο αστυνομικός και πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος έβρισκε γυναίκες και μέσω ειδικών γραφείων γνωριμιών που διαφημίζονται σε κανάλια.

Η σύλληψη του Ξυδιά, ο οποίος προφυλακίστηκε και θα παρουσιαστεί και πάλι την Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης, είναι βασικό θέμα σήμερα στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Ο κατηγορούμενος ήταν άγαμος και ζούσε με τους γονείς του.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο Γιάννης Ξυδιάς να είναι το ίδιο άτομο που έγινε γνωστό ως “ο βιαστής της ζεστής σοκολάτας”. 

Το άτομο αυτό ρίχνοντας ναρκωτικό στη ζεστή σοκολάτα γυναικών φέρεται να βίασε πάνω από 20 γυναίκες πριν 20 χρόνια στη Μελβούρνη, αλλά παραμένει ασύλληπτο.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα