Ουρακοτάγκος επιτίθεται σε επισκέπτη ζωολογικού κήπου

Ουρακοτάγκος επιτίθεται σε επισκέπτη ζωολογικού κήπου
Ουρακοτάγκος επιτίθεται σε επισκέπτη ζωολογικού κήπου Twitter

Ένα βίντεο με έναν ουρακοτάγκο που αρπάζει έναν 19χρονο άνδρα μέσα από τα κάγκελα ενός κλουβιού σε ζωολογικό κήπο τράβηξε τα βλέμματα στο Twitter.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο Twitter την Τρίτη, με έναν άνδρα που φαίνεται να πλησιάζει αρκετά στο κλουβί ενός ουρακοτάγκου, σε ζωολογικό κήπο στην Ινδονησία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το nypost, ο 19χρονος Χασάν Αρίφιν, παραβίασε τους κανόνες του ζωολογικού κήπου, περνώντας το προστατευτικό κιγκλίδωμα γύρω από το κλουβί, για να τραβήξει μια σέλφι με τα άγρια ζώα.

Στο βίντεο ο 19χρονος πλησιάζει πολύ κοντά, όταν ξαφνικά ο ουρακοτάγκος αρπάζει γρήγορα το μπλουζάκι του και τον τραβάει προς το κλουβί. Ο άνδρας φαίνεται να πανικοβάλλεται και να φωνάζει, προσπαθώντας να ξεφύγει.

Ένα άλλο άτομο φαίνεται να προσπαθεί να βοηθήσει τον άνδρα, αλλά ο ουρακοτάγκος τον κρατάει με πολλή δύναμη, ενώ σε ένα σημείο του βίντεο ο ουρακοτάγκος κρατάει το ένα πόδι του άνδρα στον αέρα.

Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να χτυπήσουν και να κλωτσήσουν το ζώο με την ελπίδα ότι θα το άφηνε να φύγει, αλλά ο ουρακοτάγκος τον κρατάει σφιχτά. Το βίντεο τελειώνει προτού λυθεί η κατάσταση, ωστόσο ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου καταδίκασε την πράξη του 19χρονου, ενώ δήλωσε πως επισκέπτης παραβίασε τους κανόνες, πηδώντας πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κλώτσησε τον ουρακοτάγκο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα