Ουαλία: Έστησαν ασφαλιστική απάτη χιλιάδων λιρών

Ουαλία: Έστησαν ασφαλιστική απάτη χιλιάδων λιρών

Μια οικογένεια από την Ουαλία βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει 202.500 λίρες από ασφαλιστικές εταιρίες για μαϊμού ατυχήματα. Διαβάστε πως

Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι

Πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας σκέφτηκαν έναν απίστευτο τρόπο για να εξαπατούν ασφαλιστικές εταιρίες, στήνοντας μαϊμού ατυχήματα. Η οικογένεια, που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 202.500 λίρες, αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατ εξακολούθηση απάτη.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της χώρας, τα μέλη της οικογένειας Yandell εμπλέκονται στην καλοστημένη απάτη σε βάρος ασφαλιστικών εταιριών. Η οικογένεια φαίνεται να έχει στήσει κατά την περίοδο 2009 έως το Δεκέμβριο του 2011, 15 αυτοκινητιστικά ατυχήματα, για τα οποία ζήτησε αποζημίωσες από τις εκάστοτε ασφαλιστικές εταιρίες.

Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση δηλώνει " 15 υποτιθέμενες συγκρούσεις σε 2 χρόνια κάνουν την οικογένεια Yandell  την πιο άτυχη της Ουαλίας",ακόμη ο δικαστής αναφέρει ότι η οικογένεια αποτελεί τον πυρήνα της απάτης, με εγκεφάλους τα αδέρφια Byron Yandell, Rachel Yandell και Peter Yandell.

Στην ίδια απάτη εμπλέκονται συνολικά 87 άνθρωποι, που αποζημιώθηκαν για ατυχήματα που δεν σημειώθηκαν ποτέ, σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχαν μηδαμινές ζημιές στα αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά οι εμπλεκόμενοι στη απάτη πληρώθηκαν κανονικά ακόμη και ανύπαρκτους τραυματισμούς, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τους ελέγχους των ατυχημάτων από τις ασφαλιστικές εταιρίες.

 Τα μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν 28 κατηγορίες, ωστόσο όλοι τους αρνούνται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, υποστηρίζοντας ο καθένας πως κάποια από τα ατυχήματα συνέβησαν στην πραγματικότητα χωρίς, όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν όλα τα ατυχήματα για τα οποία έχουν ήδη αποζημιωθεί.

Πηγή: Mirror

SHARE:

24Media Network