Πελόζι: Νέα στοιχεία για την επίθεση – Ο δράστης ήθελε να την κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα

Πελόζι: Νέα στοιχεία για την επίθεση – Ο δράστης ήθελε να την κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα
Άνδρας εισέβαλλε στο σπίτι της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι AP

Αντιμέτωπος με ομοσπονδιακές κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα απαγωγής βρίσκεται ο 42χρονος άνδρας που εισέβαλλε στο σπίτι της προέδρου της Βουλής, Νάνσι Πελόζι, την Παρασκευή.

Ο άνδρας που κατηγορείται για την επίθεση στον Πολ Πελόζι, τον σύζυγο της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι, είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να “κρατήσει όμηρο” την πρόεδρο της Βουλής και να “σπάσει τα γόνατά της”, δήλωσαν οι αρχές τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του apnews, ο Ντέιβιντ Ντε Πάπ, 42 ετών, είναι πλέον αντιμέτωπος με ομοσπονδιακές κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα απαγωγής.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος εισέβαλλε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) στο σπίτι της Νάνσι Πέλόζι στο Σαν Φρανσίσκο και επιτέθηκε με σφυρί στο σύζυγό της, Πολ.

Ο 82χρονος Πολ Πελόζι διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που υπέστη στο κρανίο, ενώ τραυματίστηκε επίσης στο δεξί του χέρι. Οι γιατροί ανέφεραν πως αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο Ντέιβιντ Ντε Πάπ αναμένεται να δικαστεί την Τρίτη. Σύμφωνα με όσα είπε μάλιστα στην αστυνομία, είχε σχεδιάσει την εισβολή στο σπίτι, καθώς ήθελε να κρατήσει όμηρο, την πρόεδρο της Βουλής, Νάνσι Πελόζι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα