Περπατώντας σε τεντωμένο σχοινί

Περπατώντας σε τεντωμένο σχοινί

Δείτε το βίντεο με την απόπειρα νεαρών να περπατήσουν σε τεντωμένο σχοινί ανάμεσα σε δύο αερόστατα αψηφώντας τον κίνδυνο

Ο σκηνοθέτης Sebastien Montaz-Rosset βιντεοσκόπησε την απόπειρα μιας ομάδας ριψοκίνδυνων Γάλλων που αυτοαποκαλούνται Skyliners, να περπατήσουν από ένα αερόστατο σε ένα άλλο πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Οι περιπετειώδεις αυτοί τύποι, έδεσαν με ένα σχοινί δύο αερόστατα και επιχείρησαν να το διασχίσουν ένω βρίσκονταν ψηλά στον ουρανό.

Περπατώντας σε τεντωμένο σχοινί

Φορώντας κάμερες στα κεφάλια τους αλλά και με την βοήθεια μιας ακόμα κάμερας που βρισκόταν σε ένα τρίτο αερόστατο, βιντεοσκόπησαν το εντυπωσιακό εγχείρημά τους.

Κανείς δεν κατάφερε να φτάσει στο άλλο αερόστατο με επιτυχία και όλοι βρέθηκαν στο κενό, προσγειώθηκαν όμως με ασφάλεια στο έδαφος μιας και φορούσαν αλεξίπτωτα. Παρόλα αυτά δηλώνουν έτοιμοι να το ξαναπροσπαθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Περπατώντας σε τεντωμένο σχοινί
© VIMEO

Από την πλευρά του ο Montaz-Rosset, πέρασε την παιδική του ηλικία στις γαλλικές Άλπεις, κάτι που τροφοδότησε το πάθος του για την φύση και τα extreme sports, ακολουθεί την ομάδα για αρκετά χρόνια βιντεοσκοπώντας τα κατορθώματά τους και πρόσφατα κυκλοφόρησε ταινία για αυτούς.

Περπατώντας σε τεντωμένο σχοινί

Πηγή: dailymail.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

balloon247

SHARE: