Πυκνή ομίχλη σκέπασε το Λονδίνο. Εντυπωσιακές εικόνες

default image

Τυλιγμένη σε πυκνή ομίχλη ξύπνησε για δεύτερη μέρα η πόλη του Λονδίνου. Πάνω από 100 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από την Κυριακή από και προς τα αεροδρόμια της πρωτεύουσας. Δείτε εντυπωσιακές εικόνες (pics)

Δεύτερη μέρα που το Λονδίνο ξυπνά στο… σκοτάδι της ομίχλης, όπως άλλωστε είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι. Οι επισκέπτες της βρετανικής πρωτεύουσας ενημερώθηκαν να οπλιστούν με υπομονή, αφού τα δρομολόγια από τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της πόλης αναμένεται να αναβληθούν και σήμερα, έπειτα από δεκάδες ακυρώσεις την Κυριακή.

Η πυκνή ομίχλη απλώνεται από το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική και νότια Αγγλία, περιορίζοντας την ορατότητα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, όπως μεταδίδει σε άρθρο της η Guardian. Οι προβλέψεις αναμένουν την ομίχλη να καθαρίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνολικά ακυρώθηκαν περισσότερες από 100 πτήσεις εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

Παρά τις προφανείς δυσκολίες, η πυκνή ομίχλη έδωσε και εντυπωσιακές εικόνες, από Λονδρέζους και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στο Λονδίνο αυτές τις ημέρες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα