Μετακόμισε ο Στρος Καν

default image

Τελικά βρέθηκε διαμέρισμα για τον Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος, μετακόμισε στην Tribeca. Πρόκειται για δημοφιλή συνοικία που προτιμούν καλλιτέχνες και μουσικοί (Vid+Pics)

Σε ένα μεταμοντέρνο συγκρότημα διαμερισμάτων για εργένηδες τύπου λοφτ, μετακόμισε τελικά την Τετάρτη ο κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού εις βάρος της καμαριέρας που φρόντιζε το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στη Νέα Υόρκη, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου απαθανάτισε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης τον Γάλλο πολιτικό να φθάνει με το φρουρό που τον επιτηρεί, στο συγκρότημα των διαμερισμάτων τύπου λοφτ, που βρίσκεται στη διεύθυνση 153 Franklin Street στην περιοχή Tribeca.

 

Πρόκειται για πολύ δημοφιλή και ακριβή συνοικία που την προτιμούν άνθρωποι των εικαστικών τεχνών αλλά και μουσικοί που την επιλέγουν για τα προσωπικά τους στούντιο ηχογραφήσεων.

Αποτελείται από κτήρια παλιών εργοστασίων, βιοτεχνίες και αποθήκες, που επώνυμες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις τα έχουν μετατρέψει σε περιζήτητα διαμερίσματα κυρίως για εργένηδες.

Ο πρώην κορυφαίος αξιωματούχος του ΔΝΤ, που υπέβαλλε την παραίτησή του την περασμένη Τετάρτη, λίγες ώρες προτού ο δικαστής στο Μανχάταν εγκρίνει την αίτηση αποφυλάκισης από τις φυλακές Ράϊκερς η οποία αρχικά είχε απορριφθεί, φιλοξενήθηκε αρχικά σε ενοικιασμένο διαμέρισμα στο νότιο Μανχάταν σε αριστοκρατικό συγκρότημα της εποχής του μεσοπολέμου.

“Ο δικαστής ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη συμφωνία των ενδιαφερομένων μερών, να μετακινηθεί σε νέα τοποθεσία “, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Πολιτειακών Δικαστηρίων της Νέας Υόρκης, Ντέϊβιντ Μπουκστέϊβερ, ο οποίος όμως διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει ούτε το που, ούτε το πότε θα μετακινηθεί ο Στρος Καν.

Οι συνήγοροι του Γάλλου Σοσιαλιστή πολιτικού που φερόταν ως επικρατέστερος για να διαδεχθεί το Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλική προεδρία το 2012, έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες και ετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή για το επόμενο ραντεβού με τους δικαστές που έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα