Shannen Doherty: Ο καρκίνος επέστρεψε – Η επιλογή να το ανακοινώσει η ίδια

Shannen Doherty: Ο καρκίνος επέστρεψε – Η επιλογή να το ανακοινώσει η ίδια
H Shannen Doherty σε εκπομπή τον Αύγουστο του 2019 Chris Pizzello/Invision/AP

Η σταρ της θρυλικής σειράς Beverly Hills 90210 αποκάλυψε ότι πάσχει πάλι από καρκίνο στο στήθος σε στάδιο 4 και έδωσε μαθήματα ζωής.

Μεγάλη μάχη δίνει το τελευταίο διάστημα η Shannen Doherty, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική της εμφάνιση την Τρίτη, έχει καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς Beverly Hills 90210 (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς) είχε κάνει γνωστό το 2017 ότι ο καρκίνος του μαστού, με τον οποίο είχε διαγνωστεί το 2015, ήταν σε ύφεση. Δυστυχώς όμως η ασθένεια επέστρεψε. Η Doherty δήλωσε ότι έμαθε για την επανεμφάνιση του καρκίνου εδώ και ένα και πλέον χρόνο αλλά το κράτησε κρυφό, συνεχίζοντας να εργάζεται και να συμμετέχει στα γυρίσματα του reboot του Beverly Hills, “BH90210”. Στο διάστημα αυτό θρήνησε και τον θάνατο του πρώην συμπρωταγωνιστή της, Luke Perry το 2019.

“Ήταν τόσο περίεργο για μένα να ξέρω τη διάγνωση αλλά κάποιος που ήταν φαινομενικά υγιής να φεύγει πρώτος. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να τον τιμήσω ήταν να συμμετάσχω σε αυτή την σειρά” τόνισε. Και συνέχισε: “Η ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που θα μας γίνει διάγνωση. Έχουμε ακόμη κάποια πράγματα να κάνουμε”.

“Δεν νομίζω ότι το έχω σκεφτεί. Είναι ένα πικρό χάπι που το καταπίνω με διάφορους τρόπους. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που λέω ‘γιατί σε εμένα;’ και μετά ‘και γιατί όχι σε μένα; Σε ποιον άλλον; Ποιος άλλος δίπλα μου αξίζει κάτι τέτοιο;’ Θα έλεγα ότι η πρώτη μου αντίδραση είναι πάντα ανησυχία για το πώς θα το πω στη μητέρα μου και στον άντρα μου” επεσήμανε.

Η Doherty δήλωσε ότι αποφάσισε να κάνει γνωστό το πρόβλημα ου αντιμετωπίζει, γιατί μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνουν δημόσια τα έγγραφα δικαστικής μάχης που έχει με ασφαλιστική εταιρία, στα οποία περιλαμβάνεται η τρέχουσα κατάσταση της υγείας της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα