Σκιέρ υποστηρίζει ότι κατέγραψε με smartphone το ατύχημα του Σουμάχερ

default image

Γερμανός αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει, ότι κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο την πτώση του Μίκαελ Σουμάχερ

Ένας Γερμανός αυτόπτης μάρτυρας του τραυματισμού που είχε στις γαλλικές Άλπεις ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Μάικλ Σουμάχερ, ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει… κατά τύχη τη στιγμή του ατυχήματος, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ιστοσελίδα του το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως γράφει το περιοδικό ένας 35χρονος αεροσυνοδός από το Έσσεν της δυτικής Γερμανίας κατέγραφε με το smartphone του τη φίλη του που έκανε επίσης σκι και εκείνη τη στιγμή φαίνεται να περνά ο Σουμάχερ με χαμηλή ταχύτητα. Σύμφωνα με αυτόν το μάρτυρα, ο οποίος επικοινώνησε την Παρασκευή με το Spiegel, ο σκιέρ που πιθανώς είναι ο Σουμάχερ κινείται με πολύ μικρή ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση αυτή η μαρτυρία και το βίντεο μπορεί ενδεχομένως να αποσαφηνίσει το ανοιχτό ζήτημα της ταχύτητας με την οποία ο Σουμάχερ κατέβαινε κατά τη μοιραία πτώση του από τα σκι. Η καταγραφή είναι πάντως κάπως θολή και είναι προς το παρόν δύσκολο να ειπωθεί με απόλυτη ασφάλεια ότι ο σκιέρ που διακρίνεται να πέφτει είναι σίγουρα ο Σουμάχερ.

Ο 35χρονος γερμανός μάρτυρας προτίθεται πάντως να παραδώσει το βίντεο στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία, οι οποίες έχουν αναλάβει τη έρευνα του ατυχήματος, γράφει Der Spiegel. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα που νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση όπως δήλωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα