Σκότωσε τη μητέρα του επειδή έχανε η ομάδα του

default image

Ένας Νεοϋορκέζος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έως θανάτου τη μητέρα του με μία μπάρα γυμναστικής, καθώς βγήκε εκτός εαυτού επειδή έχανε η ομάδα του

Ένας Νεοϋορκέζος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έως θανάτου τη μητέρα του με μία μπάρα γυμναστικής, καθώς βγήκε εκτός εαυτού ενώ παρακολουθούσε στην τηλεόραση τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδος μπέιζμπολ.

Ο 25χρονος Μάικλ Άντονι οπαδός των Νιου Γιορκ Μετς παρακολουθούσε την ομάδα του να χάνει το Σάββατο, όταν ασυγκράτητος από οργή άρχισε να κτυπά τους τοίχους στην κατοικία του στο Κουΐνς, τόνισε χθες ο εισαγγελέας της περιοχής.

Ο πατέρας του Φρεντ Φίσμαν του φώναξε να σταματήσει, όμως ο Άντονι τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και τον έριξε στο έδαφος, τονίζεται στο κατηγορητήριο. Όταν η 61 ετών μητέρα του Άντονι Μαρί Φίσμαν προσπάθησε να επέμβει, ο κατηγορούμενος τη έπληξε μία φορά στο κεφάλι μ’ ένα μαχαίρι και κατόπιν την κυνήγησε στο δωμάτιο όπου τη χτύπησε επανειλημμένως με μία μπάρα γυμναστικής βάρους 9 κιλών.

“Είναι δύσκολο να φαντασθεί κανένας ένα πιο στυγερό έγκλημα από έναν γιό να επιτίθεται με τόση μανία στους γονείς του, και στη συνέχεια να ξυλοκοπεί έως θανάτου τη μητέρα του», τονίζει ο εισαγγελέας Ρίτσαρντ Μπράουν. Ο Άντονι βρίσκεται υπό κράτηση κι αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε περίπτωση που καταδικασθεί.

(Πήγη: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα