Στην αντεπίθεση η Ρωσία: Στη δημοσιότητα βίντεο με 12.000 οχήματα μεταφοράς παράνομου πετρελαίου από το ΙΚ στην Τουρκία

Στην αντεπίθεση η Ρωσία: Στη δημοσιότητα βίντεο με 12.000 οχήματα μεταφοράς παράνομου πετρελαίου από το ΙΚ στην Τουρκία

Bίντεο από την παράνομη μεταφορά πετρελαίου από τον ISIS στην Τουρκία, υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή του και δημοσιεύει το Russia Today (Vids)

Περισσότερα από 12.000 βυτιοφόρα και φορτηγά στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ, υποστηρίζουν ότι έχουν απαθανατίσει από αέρος οι Ρωσικές υπηρεσίες.

Όπως δημοσιεύει το Russia Today, το βιντεοσκοπημένο υλικό και οι αεροφωτογραφίες αποδεικνύουν την παράνομη συναλλαγή της Τουρκίας με το Ισλαμικό κράτος, με την προμήθεια πετρελαίου.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα οχήματα στην περιοχή Zakho, σημείο από όπου περνά το πετρέλαιο από το Ιράκ και τη Συρία προς την Τουρκία.

Τις πληροφορίες αυτές έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατηγός Sergey Rudskoy.

Ρωσία: 5.240 ρωσικές έξοδοι στη Συρία από τις 30 Σεπτεμβρίου

Η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει πραγματοποιήσει 5.240 εξόδους στη Συρία από τότε που άρχισε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη χώρα αυτή στις 30 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων 189 εξόδων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε μια μόνον ημέρα, την Πέμπτη, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας σήμερα.

Εξάλλου τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη μεγάλης ακτίνας δράσης πραγματοποίησαν 145 εξόδους από τις 30 Σεπτεμβρίου, πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα ο υποστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι.

(Με πληροφορίες rt.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία, Τουρκία, Isis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρωσία: Αστήρικτες οι καταγγελίες της Διεθνούς Αμνηστίας για τα ρωσικά πλήγματα στη Συρία

Στην αντεπίθεση (ξανά) ο Αχμέτ Νταβούτογλου

SHARE:

24Media Network