Στην κόψη του ξυραφιού η Παλαιστινιακή Αρχή

default image

Η Φατάχ του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς απείλησε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας που ελέγχεται από την αντίπαλη ισλαμική ...

Η Φατάχ του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς απείλησε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση εθνικής ενότητας που ελέγχεται από την αντίπαλη ισλαμική Χαμάς, αντιδρώντας στη νέα έκρηξη ενδοπαλαιστινιακής βίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Νωρίτερα άνδρες της προεδρικής φρουράς είχαν εισβάλει στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού αλ Ακσα που ελέγχεται από τη Χαμάς στη Ραμάλα της Δυτικής Οχθης και κατάσχεσαν τα μηχανήματα, τη στιγμή που ήταν “στον αέρα” μία εκπομπή από τη Γάζα, έδρα της ισλαμικής οργάνωσης.

Παράλληλα η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς απηύθυνε σήμερα ένα πρωτοφανές τελεσίγραφο απειλώντας να εισβάλει στο αρχηγείο των δυνάμεων ασφαλείας και άλλες υπηρεσίες που ελέγχονται από τη Φατάχ στην πόλη της Γάζας, εάν αυτό δεν εκκενωθεί ως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν αλ Κάσαμ απαρίθμησαν τις εγκαταστάσεις που πρέπει να εκκενωθούν, μεταξύ των οποίων είναι οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, η προεδρική φρουρά, η εθνική ασφάλεια και η προληπτική ασφάλεια.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα