Τάιγκερ Γουντς: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην σύντροφό του

Τάιγκερ Γουντς: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην σύντροφό του
Ο Τάιγκερ Γουντς με την Έρικα Χέρμαν Phelan M. Ebenhack via AP

Δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει το "ένοχο" παρελθόν του πρωταθλητή του γκολφ Τάιγκερ Γουντς, καθώς πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Νέες περιπέτειες για τον Τάιγκερ Γουντς, καθώς η πρώην σύντροφος του 15 φορές πρωταθλητή του γκολφ, Έρικα Χέρμαν, τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, όπως προκύπτει από δικαστικό έγγραφο.

Συγκεκριμένα, η Χέρμαν μήνυσε τον Γουντς για 30 εκατ. δολάρια ισχυριζόμενη ότι ο πρωταθλητής του γκλοφ την ανάγκασε να υπογράψει συμφωνία μη αποκάλυψης σχετικά με τη σεξουαλική τους σχέση, υπό την απειλή να χάσει τη δουλειά της στο εστιατόριό του.

Η συμφωνία μη αποκάλυψης (NDA) ήταν ένα γνωστό στοιχείο της αγωγής, αλλά ένα κρατικό δικαστήριο στο οποίο κατατέθηκε την Παρασκευή (05/05), στη Φλόριντα, διευκρίνισε τη θέση της Χέρμαν για το βασικό αποδεικτικό στοιχείο.

Σύμφωνα με την USA Today, ο δικηγόρος της Χέρμαν, Μπέντζαμιν Χόντας, έγραψε: “Ο κύριος Γουντς ήταν το εργοδότης της κυρίας Χέρμαν. Στην απεικόνιση των γεγονότων από τον ίδιο τον Γουντς, της επέβαλε NDA ως προϋπόθεση για να διατηρήσει τη δουλειά της όταν άρχισε να έχει σεξουαλική σχέση μαζί του. Ένα αφεντικό που επιβάλλει διαφορετικούς όρους εργασίας στον υπάλληλό του λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης είναι σεξουαλική παρενόχληση”.

“Ο Τάιγκερ Γουντς, ο διεθνούς φήμης αθλητής και μια από τις πιο ισχυρές φυσιογνωμίες στον παγκόσμιο αθλητισμό, αποφάσισε να ακολουθήσει σεξουαλική σχέση με την υπάλληλό του και στη συνέχεια την ανάγκασε να υπογράψει NDA, αλλιώς θα απολυόταν από τη δουλειά της“, αναφέρεται στο έγγραφο που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της.

Ο Τάιγκερ Γουντς και η Έρικα Χέρμαν Julio Cortez/AP Photo

“Και, όταν δυσαρεστήθηκε με τη σεξουαλική τους σχέση, την ξεγέλασε να φύγει από το σπίτι, την κλείδωσε έξω, της πήρε μετρητά, κατοικίδια και προσωπικά υπάρχοντα και προσπάθησε να την πείσει για να υπογράψει μια διαφορετική NDA”.

Η κατάθεση της Παρασκευής περιγράφει επίσης την εκδοχή της Χέρμαν για τα γεγονότα που οδήγησαν στο να την εκδιώξει ο Γουντς από το σπίτι που μοιράζονταν.

Σύμφωνα με την USA Today, το δικαστικό έγγραφο του Χόντας ανέφερε: “Η ιδιοκτήτρια όρισε τη διαθεσιμότητα της στέγασής της από τη σεξουαλική σχέση της με έναν συνενοικιαστή. Αυτή η συμπεριφορά ισοδυναμεί με σεξουαλική παρενόχληση σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς νόμους περί δίκαιης στέγασης της Φλόριντα”.

“Η σύντομη περίληψη των γεγονότων εδώ και η σύνδεση της υποτιθέμενης συμφωνίας από τον ίδιο τον κατηγορούμενο με τα σεξουαλικά του κίνητρα, τόσο στην εργασία όσο και στη στέγαση, είναι επαρκής για να ενταχθεί αυτή η υπόθεση εντός του πεδίου εφαρμογής του Ending Forced Arbitration Act”, πρόσθεσε ο Χόντας.

Η USA Today, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του Γουντς, Τζ. Μπ. Μάρεϊ, για σχόλια. Ο Μάρεϊ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η Χέρμαν “δεν ήταν θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή κακοποίησης”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα