Το αντίο του BBC στον Μάικλ Μόσλεϊ

Διαβάζεται σε 2'
O Michael Moosley
O Michael Moosley Jeff Overs/BBC via AP

Το αντίο της επικεφαλής του ΒΒC Charolette Moore στον Μάικλ Μόσλεϊ. Η συγκινητική ανάρτηση.

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του τραγικού θανάτου του 67χρονου Μάικλ Μόσλεϊ, η σορός του οποίου εντοπίστηκε λίγο πριν από τις έντεκα το πρωί της Κυριακής, λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC αγνοούταν από την Τετάρτη (5/6) και το τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του ήρθε με την χειρότερη έκβαση.

Το BBC έστειλε το δικό του αντίο με μια συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα γράφει πως:

«”Ήταν ένας εξαιρετικός ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός επιστημονικών εκπομπών και προγραμμάτων, ικανός να κάνει τα πιο πολύπλοκα θέματα απλά”.

Η επικεφαλής του BBC Charlotte Moore αποτίει φόρο τιμής στον Δρ Michael Mosley. Ο Μάικλ συνεργάστηκε στενά με το BBC Radio 4 και το BBC Studios Science Unit για πολλά χρόνια σε πρωτοποριακά προγράμματα επιστήμης και υγείας, από το Medical Mavericks, το Eat Fast Live Longer, το Inside Michael Mosley και το The Young Ones, μέχρι το Trust me I’m a Doctor. Έκανε επίσης τακτικές εμφανίσεις στο Morning Live και στο The One Show, και φυσικά παρουσίασε το δικό του εξαιρετικά δημοφιλές και επιτυχημένο podcast Just One Thing του BBC Radio 4 και του BBC Sounds.

Ήταν ένας λαμπρός επιστημονικός παρουσιαστής και δημιουργός προγραμμάτων, ικανός να κάνει τα πιο πολύπλοκα θέματα απλά, αλλά ήταν επίσης παθιασμένος με το να προσελκύει και να διασκεδάζει το κοινό, εμπνέοντάς μας όλους να ζούμε μια πιο υγιή και γεμάτη ζωή. Το διασκεδαστικό και προσιτό στυλ του άρεσε στα ακροατήρια σε όλο τον κόσμο και θα λείψει πάρα πολύ σε πολλούς ανθρώπους και όχι μόνο σε εκείνους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του στο BBC».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα