To χρώμα που δεν θα φορέσει ποτέ η βασίλισσα Καμίλα

To χρώμα που δεν θα φορέσει ποτέ η βασίλισσα Καμίλα
Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου Γ’, Καμίλα AP Photo/Alastair Gran

Η βασίλισσα Καμίλα έχει διαγράψει ένα χρώμα από την γκαρνταρόμπα, γιατί στο μυαλό της παραπέμπει στην εμμηνόπαυση.

Η γλυσίνα ή γλιτσίνια είναι είδος ανθοφόρου φυτού που ανήκει στην οικογένεια των χεδρωπών. Πληροφορίες που δεν είναι απαραίτητες για την επιβίωση του ανθρώπου μεν, εν τούτοις χρειάζονται για να γίνει κατανοητό το χρώμα που έχει διαγράψει από την γκαρνταρόμπα της η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Καμίλα.

Όταν η βρετανική Vogue επισκέφτηκε το Clarence House για να ‘τσεκάρει’ τους χώρους που μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως backround των φωτογραφιών της, είδε ανθησμένη γλυσίνα και πρότεινε στην ομάδα της Καμίλα να ετοιμάσει ρούχα στην ίδια απόχρωση.

Οι συντελεστές του μέσου ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να φορέσει κάτι τέτοιο (ή παρόμοιας απόχρωσης) η συνεντευξιαζόμενη, αφού “έχει χαρακτηρίσει αυτό το μοβ ως ‘το μοβ της εμμηνόπαυσης”.

Για αυτό και το αποφεύγει τις τελευταίες δεκαετίες, επιλέγοντας πιο σκούρες αποχρώσεις του βιολετί.

Για την ιστορία, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ λάτρευε τους έντονους τόνους χρωμάτων για τα ρούχα και τα καπέλα της, με τη νύφη της Δούκισσα Σοφία να έχει αποκαλύψει πως υπήρχε συγκεκριμένος λόγος: “Όταν εμφανίζεται κάπου, ο κόσμος πρέπει να μπορεί να την εντοπίζει, να τη βλέπει από απόσταση, ώστε να μπορεί να πει ‘είδα τη βασίλισσα’”.

Η ίδια είχε δηλώσει ότι “δεν μπορώ ποτέ να φορέσω μπεζ γιατί κανείς δεν θα ξέρει ποια είμαι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα