Φιάσκο οι αποκαλύψεις Ντόναλντ Τραμπ για διαζύγιο Ομπάμα

default image

Η μεγάλη αποκάλυψη που υποσχόταν ο Ντόναλντ Τραμπ και θα άλλαζε ακόμα και το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών αποδείχτηκαν φιάσκο (Vid)

Σε φιάσκο αποδείχτηκε η μεγάλη αποκάλυψη που έταζε ο μεγιστάνας και Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ και θα άλλαζε ενδεχομένως, όπως διατεινόταν, το εκλογικό αποτέλεσμα στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές .

Οι φήμες είχαν αρχίσει να οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες, με τον επενδυτή Douglas Kass να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει στην κατοχή του αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε το ζεύγος Ομπάμα .

Η επίσημη όμως ανακοίνωση από τον Ντόναλντ Τραμπ ήρθε να μετατρέψει σε άνθρακα τον πολυαναμενόμενο θησαυρό.

Καμία αποκάλυψη τελικά από τον μεγιστάνα παρά μόνο μία πρόκληση για τον Αμερικανό πρόεδρο. “Έχω μία προσφορά που δεν νομίζω ότι μπορεί να αρνηθεί. Εάν ο Μπαράκ Ομπάμα συμφωνήσει να παρέχει όλα τα αρχεία των σπουδών του και του διαβατηρίου του, τότε θα δώσω μια επιταγή πέντε εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ίδρυμα της επιλογής του”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μπορεί ο Ντόναλτ Τραμπ να δίνει διορία στον Αμερικανό πρόεδρο μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου για τις “αποκαλύψεις” και να αναμένουμε τι τελικά θα πράξει ο Μπαράκ Ομπάμα, αλλά οι δικές του υποσχέσεις περί μεγάλης αποκάλυψης αποδείχτηκαν τελικά μύθος…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα