Το ΓΙΑΒΟΥΖ απέπλευσε από Αττάλεια την ώρα της "αποκλιμάκωσης" Τραμπ-Ερντογάν

Το ΓΙΑΒΟΥΖ απέπλευσε από Αττάλεια την ώρα της "αποκλιμάκωσης" Τραμπ-Ερντογάν

Την ώρα που ο Τραμπ στην Οσάκα δήλωνε ότι οι S-400 είναι αναμφισβήτητα ένα πρόβλημα και τίποτα παραπάνω, από το marinetraffic προκύπτει ότι το τουρκικό γεωτρύπανο ΓΙΑΒΟΥΖ απέπλευσε από την Αττάλεια με νότια πορεία

Στην Οσάκα η συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν με βάση τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου δεν ήταν καταστροφική για τον Ερντογάν. Ακόμη κανένας δεν μπορεί να πει τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ωστόσο η ανακοίνωση Τραμπ ότι θα επισκεφθεί την Τουρκία εντός του έτους είναι ένα σημάδι ότι κάποια λύση δρομολογείται στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας. Κάτι πήρε ο Τραμπ και το ερώτημα είναι τι διεκδικεί ο Ερντογάν. Ή τι πήρε.

Την ώρα που ο Τραμπ στην Οσάκα δήλωνε ότι οι S-400 είναι αναμφισβήτητα ένα πρόβλημα και τίποτα παραπάνω, από το marinetraffic προκύπτει ότι το τουρκικό γεωτρύπανο ΓΙΑΒΟΥΖ απέπλευσε από την Αττάλεια με νότια πορεία! Που θα πάει ακόμη δεν είναι σαφές. Οι Τούρκοι έχουν πει ότι θα πάει ανοιχτά της κατεχόμενης Κύπρου. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και τη “στροφή” στο Καστελόριζο.

ADVERTISING
Το ΓΙΑΒΟΥΖ απέπλευσε από Αττάλεια την ώρα της
Πηγή: 

militaire.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ερντογάν, Τραμπ, ΑΟΖ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ: "Φίλος ο Ερντογάν, εξετάζουμε να μη γίνουν κυρώσεις. Ευθύνες Ομπάμα για τους S-400"

SHARE:

24Media Network