Τον πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και τον ξέχασαν στο αεροπλάνο

Τον πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και τον ξέχασαν στο αεροπλάνο

Τον είχε πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και τελικά βρέθηκε κλειδωμένος επί ώρες στο αεροσκάφος καθώς το πλήρωμα τον ξέχασε εκεί

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα των Ηνωμένων που ταξίδευε αεροπορικώς προς την Καλιφόρνια ξύπνησε σε ένα σκοτεινό άδειο αεροπλάνο κλειδωμένο και σταθμευμένο στο διεθνές αεροδρόμιο Bush στο Χιούστον την Δευτέρα.

Όπως ανέφεραν αξιωματούχοι του αεροδρομίου ο άντρας κοιμόταν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης δεν κατάλαβε την πρόσκληση του πληρώματος να βγουν οι επιβάτες από το αεροσκάφος, το πλήρωμα δεν έλεγξε την καμπίνα και τελικά... τον ξέχασαν εκεί.

Ο Τομ Ουόγκνερ έπρεπε να εγκαταλείψει το αεροπλάνο στο Χιούστον την περασμένη Παρασκευή και να επιβιβαστεί σε άλλο για να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Καλιφόρνια . Αντ 'αυτού, βρέθηκε κλειδωμένος μέσα στο αεροπλάνο της εταιρείας ExpressJet , η οποία λειτουργούσε την συγκεκριμένη πτήση για λογαριασμό της United Express.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KTRK του Χιούστον ο Ουόγκνερ είπε ότι όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί κάλεσε με το κινητό του τηλέφωνο τη φίλη του για βοήθεια η οποία δεν τον πίστεψε . "Νόμιζε ότι ήμουν τρελός., Της είπα είμαι κλειδωμένος στο αεροπλάνο, σου λέω την αλήθεια!" ανέφερε ο άτυχος επιβάτης. Το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου που ανεφοδίασε το αεροσκάφος τον εντόπισε τυχαία αρκετές ώρες μετά την προσγείωσή και τον απεγκλώβισε.

"Η πολιτική της εταιρείας απαιτεί από το πλήρωμα πτήσης να κάνει ένα τελικό έλεγχο της καμπίνας των επιβατών και η εταιρεία διερευνά πώς ο Ουόγκνερ έμεινε επί του σκάφους" ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας Σαμάνθα Χάρισον, συμπληρώνοντας ότι στο πλαίσιο των διαδικασιών μετά την πτήση οι αεροσυνοδοί είναι υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση του ελέγχου στο αεροσκάφος.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τη λύπη της και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη ο επιβάτης ενώ του πλήρωσε ξενοδοχείο διαμονής και του έδωσε ένα αεροπορικό κουπόνι αξίας 25 δολαρίων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network