Τραγωδία στη Βρετανία: 9χρονος σκοτώθηκε από χτύπημα κεραυνού

Τραγωδία στη Βρετανία: 9χρονος σκοτώθηκε από χτύπημα κεραυνού
Shutterstock

Το 9χρονο αγόρι έκανε προπόνηση σε γήπεδο ποδοσφαίρου όταν το χτύπησε κεραυνός - μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης (12/5) ένα 9χρονο αγόρι στην πόλη Μπλάκπουλ της Βρετανίας όταν το χτύπησε κεραυνός, ενώ έκανε προπόνηση σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο. Παρά το γεγονός ότι ο 9χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αναφέρει το BBC, το άτυχο αγόρι έκανε προπόνηση με την ομάδα Spirit of Youth FC όταν το χτύπησε ο κεραυνός, στη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας που χτύπησε την περιοχή. «Είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Πακ.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα ανέφερε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι το νεαρό παιδί που χτυπήθηκε από κεραυνό νωρίτερα, έφυγε από τη ζωή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο της ομάδας. Είμαστε συγκλονισμένοι, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Είμαστε μια οικογένεια και θα στηρίξουμε όπως μπορούμε τόσο την οικογένεια του 9χρονου όσο και αυτούς που ήταν παρόντες την ώρα του δυστυχήματος» καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα