Τροπική καταιγίδα σχηματίστηκε πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού

Τροπική καταιγίδα σχηματίστηκε πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού

Η Άντρια έκανε την εμφάνισή της στον Κόλπο του Μεξικού. Δεν υπάρχει ανησυχία προς το παρόν για τις επιχειρήσεις πετρελαίου

Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013 στον Ατλαντικό σχηματίστηκε  πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού, ανακοίνωσαν μετεωρολόγοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η τροπική θύελλα, Άντρια, βρίσκεται πάνω από τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές του Κόλπου του Μεξικού, περίπου 500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλόριντα. Η μέγιστη ένταση των ανέμων φτάνει τα 64 χιλιόμετρα την ώρα, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τροπική καταιγίδα δεν αποτελεί απειλή για τις επιχειρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στην περιοχή.

Η καταιγίδα Άντρια αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, να προσεγγίσει τις χερσαίες περιοχές πάνω από τη νοτιοανατολική Φλόριντα αργά την Πέμπτη, ενώ εκτιμάται ότι στη συνέχεια θα κινηθεί νοτιοανατολικά με κατεύθυνση την Τζόρτζια και την Νότια Καρολίνα, αναφέρει, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, το Κέντρο Τυφώνων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network