Βανέσα Μπράιαντ: Μπλόκαρε σελίδες θαυμαστών των Κόμπι και Τζίτζι στο Instagram

Βανέσα Μπράιαντ: Μπλόκαρε σελίδες θαυμαστών των Κόμπι και Τζίτζι στο Instagram
Βανέσα Μπράιαντ AP

Η Βανέσα Μπράιαντ γνωστοποίησε ότι υποχρεώθηκε να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών του Κόμπι και της Τζίτζι Μπράιαντ, αφού δεν άντεχε να βλέπει φωτογραφίες του στο Instagram.

Η Βανέσα Μπράιαντ πενθεί για τον θάνατο του Κόμπι και της Τζίτζι σε δυστύχημα με ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, υποχρεώνεται καθημερινά να βλέπει φωτογραφίες του συζύγου της και της κόρη της στο Instagram, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση: Να μπλοκάρει συγκεκριμένες σελίδες.

Σύμφωνα με το Sport24, όπως γνωστοποίησε με story στο Instagram, υποχρεώθηκε να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών του Κόμπι και της Τζίτζι, αφού δεν άντεχε άλλο να βλέπει συνεχώς φωτογραφίες τους.

Συγκεκριμένα, η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε:

“Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Εγώ και η Νατάλια υποχρεωθήκαμε δυστυχώς να μπλοκάρουμε σελίδες θαυμαστών επειδή ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε online και να βλέπουμε συνεχώς φωτογραφίες της αγαπημένης μας Τζίτζι και του Κόμπι σε όποια σελίδα ανοίγουμε. Το να μπλοκάρουμε αυτές τις σελίδες των θαυμαστών μας βοήθησε να αλλάξουμε τον αλγόριθμο.

Σας αγαπάμε όλους, αλλά σας παρακαλώ καταλάβετε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό για να θεραπευτούμε εμείς και όχι επειδή δεν εκτιμάμε αυτή την κίνηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα