Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας για κλοπή 100 iPad από το νοσοκομείο παίδων

Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας για κλοπή 100 iPad από το νοσοκομείο παίδων
Αστυνομία στη Μεγάλη Βρετανία shutterstock

Η αστυνομία του Merseyside συνέλαβε 54χρονο μετά από κλοπή 100 iPad συνολικής αξίας 70.000 λιρών από το Νοσοκομείο Alder Hey.

Στη σύλληψη ενός άνδρα στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά την κλοπή 100 iPad αξίας 70.000 λιρών από ένα νοσοκομείο παίδων.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Guardian, η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορά ότι οι συσκευές εκλάπησαν από ένα υπαίθριο κοντέινερ στο νοσοκομείο παίδων Alder Hey στο West Derby του Λίβερπουλ, στις 19 Νοεμβρίου. Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, η οποία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες και μαρτυρίες, διαπίστωσε ότι ένας άνδρας πούλησε 40 iPad σε ένα κατάστημα πώλησης και ανταλλαγής στο Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα.

Ο 54χρονος άνδρας με καταγωγή από το Halewood συνελήφθη την Πέμπτη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μέρσεϊσαϊντ για ανάκριση και παραμένει υπό κράτηση.

“Αυτά τα iPad αγοράστηκαν ως δώρα για να τα δοθούν στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους στο νοσοκομείο παίδων Alder Hey. Χάρη στη σκληρή δουλειά των αξιωματικών μας κάναμε μια σύλληψη ενόψει των Χριστουγέννων. Ελπίζω αυτή η σύλληψη να δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ τέτοια αδικήματα, ειδικά σε ένα μέρος που βρίσκεται στην καρδιά της κοινότητάς μας και αντιμετωπίζει τόσα πολλά παιδιά και μωρά με τόσο περίπλοκες και εξειδικευμένες καταστάσεις. Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κλοπή ή τη διάρρηξη, επικοινωνήστε ή μιλήστε με τους αξιωματικούς μας”, δήλωσε ο επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος του Μέρσεϊσαϊντ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα